Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ninsori si temperaturi scazute in Romania

Prognoza meteo anunta ninsori si temperaturi scazute in Romania

Joi se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare in majoritatea tarii noastre, insa acestea se vor retrage din jumatatea sudica dupa orele pranzului. Local se mai pot depune pana la 5-10 centimetri de zapada, indeosebi in Moldova. Vantul va sufla moderat in est si sud-est si slab, cel mult slab pana la moderat in restul zonelor tarii. Maximele termice vor urca la pranz pana spre -3…2 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate in vestul Banatului), 1-6 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si -3…2 grade in Moldova.

La Bucuresti sunt anuntate ninsori, atat pe parcursul zilei, cat si pe parcursul noptii. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 1°C si-1°C. Cantitatile de precipitatii ating <1 L/m² pe parcursul zilei si  8 L/m² pe parcursul noptii. Vremea va fi in continuare deosebit de rece, iar ninsorile vor continua si vineri.  

La munte, cerul va fi acoperit de nori, temperatturile maxime si minime se vor incadra intre  -1°C si  -5°C. Ninsorile sunt tot mai insemnate cantitativ, iar vantul va sufla cu putere. Cantitatile de precipitatii vor atinge  8 L/m² pe timpul noptii.
10 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.