Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ger si ninsori pe arii extinse

Prognoza meteo anunta ger si ninsori pe arii extinse

Prognoza meteo pentru miercuri, 9 ianuarie, anunta ger si ninsori pe arii extinse. in extremitatea de sud-est a teritoriului, in cursul zilei vor predomina ploile, iar noaptea vor fi precipitatii mixte.

Miercuri va ninge pe arii extinse in jumatatea vestica a tarii, insa nu se vor inregistra cantitati importante de apa. Dupa orele pranzului precipitatii mixte isi vor face aparitia si in sud si est, cu precizarea ca in sud-estul extrem se vor semnala mai ales ploi. Izolat in Muntenia si Oltenia se vor depune pana la 4-6 centimetri de zapada. Vantul va sufla moderat spre tare in sud-est si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi incadrate in general intre -3 si 2 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, 0-5 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si -2…3 grade in Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in extremitatea sudica a regiunii.

Vremea in Capitala se va incalzi usor pe parcursul zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de -2...-1 grad. Noapte vor fi precipitatii in general slabe, predominant sub forma de ninsoare.

Miercuri la munte va ninge slab mai ales in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali. Seara si mai ales noaptea, ninsorile in general slabe cantitativ, se vor extinde treptat in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si in Carpatii Orientali.
9 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.