Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Miercuri temperaturile ajung pană la 6 grade Celsius

Miercuri temperaturile ajung pană la 6 grade Celsius

Conform ANM, miercuri, vremea va fi in general inchisa. Ziua, mai ales in jumatatea de vest a tarii, vor fi precipitatii pe arii restranse si slabe cantitativ, mixte in Banat si in Crisana, unde dimineata vor mai fi conditii de polei si predominant ninsori in celelalte regiuni. Seara si noaptea precipitatiile se vor extinde treptat in regiunile sud-vestice, sudice, estice, centrale si la munte, iar izolat, indeosebi in sud-est, cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp.

Acestea vor fi mixte in Dobrogea si in Baragan si mai ales sub forma de ninsoare in rest. Izolat vor fi conditii pentru formarea poleiului sau a ghetusului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare pe crestele montane unde va spulbera zapada sau va viscoli ninsoarea si in sud-estul teritoriului.

Valorile termice vor creste semnificativ fata de intervalul precedent si se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice datei, astfel incat se vor inregistra maxime cuprinse intre -3 si 6 grade si minime, in general, intre -8 si 2 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

8 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.