Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ger la munte, dar soarele isi va face aparitia in Bucuresti

Prognoza meteo anunta ger la munte, dar soarele isi va face aparitia in Bucuresti

Marti in prima parte a zilei va mai fulgui cu totul izolat in Dobrogea, iar dupa orele pranzului un front atmosferic venit dinspre vestul Europei va aduce ninsori slabe pe spatii relativ extinse in vestul Transilvaniei, Maramures, Banat si Crisana. Vantul va sufla moderat in vestul extrem al tarii si in sud-est si slab, cel mult slab pana la moderat in restul teritoriului. Dimineata va fi geroasa in mare parte din tara noastra, insa mai ales in centru si in nord, unde minimele termice vor cobori pana spre -20 de grade Celsius, iar cu totul izolat in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali, chiar si pana la -25 de grade, in conditiile unui strat de zapada consistent prezent pe sol si a unui cer care se va degaja temporar de nori.

Conform prognozei meteo temperaturile maxime se vor situa in general intre -9 si -4 grade in Transilvania si Maramures (cu cele mai scazute valori asteptate in depresiunile din estul Transilvaniei), -6…-2 grade in Banat si Crisana, -3…2 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si -6…-2 grade in Moldova.

Vremea va fi insorita in Bucuresti, desi temperaturile scad usor. Maximele si minimele termice se vor incadra intre -1°C si -6°C. Vantul sufla cu putere, cu o viteza de 13 km/h dinspre SV pe timpul zilei si 10 km/h dinspre S pe timpul noptii. Cantitarea de precipitatii este 0. Temperaturile sunt in continua scadere in zilele urmatoare.

Si la munte soarele isi va face aparitia, desi temperaturile raman, in continuare, scazute. Minimele si maximele termice ale zilei se vor incadra intre  -6°C si  -10°C. La noapte, norii isi vor face aparitia, la fel si vantul. Miercuri, temperaturile mai cresc cu cateva grade, urmand ca joi, sa se irregistreze noi scaderi termice.
8 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.