Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Urmeaza trei zile de ger, ca de Boboteaza

Urmeaza trei zile de ger, ca de Boboteaza

Vremea pe 4 ianuarie este rece in toata tara, cu temperaturi care ajung noaptea la minus 13 grade in estul Transilvaniei. Prognoza meteo anunta ger inca 3 zile, inclusiv de Boboteaza. In Bucuresti, vineri, va fi maximum 1 grad ziua.

Vineri, vremea se va raci in toata tara, astfel ca valorile termice se vor situa sub cele normale pentru aceasta data si mai ales noaptea va fi ger in Maramures, Transilvania, zona deluroasa si pe suprafete mici in celelalte regiuni. Prognoza meteo estimeaza ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si 2 grade, iar cele minime intre -16 grade in estul Transilvaniei si -3 grade in nordul litoralului.

Cerul va avea innorari temporare si doar pe suprafete mici va ninge slab in vestul, nordul, centrul teritoriului, precum si in zona montana. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice, sud-estice (mai ales pe litoral) si la munte (cu precadere in zona inalta a Carpatilor Meridionali si de Curbura). Presiunea atmosferica va creste in prima parte a intervalului.

Vremea se va mentine mai rece sambata decat in mod obisnuit la aceasta data, chiar geroasa dimineata pe arii relativ extinse in nord, in centru, local in zona deluroasa si izolat in rest, iar noaptea pe suprafete mici in depresiuni si in zona de deal a Olteniei si a Munteniei.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -8 si 2 grade, cu cele mai mici temperaturi in estul Transilvaniei, iar cele minime intre -10 si -1 grad. Cerul se va innora treptat, la inceput in regiunile vestice si nord-vestice, apoi si in restul teritoriului. Temporar va ninge, mai ales seara si noaptea, la munte, in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova si izolat in celelalte regiuni.

Duminica, vremea va fi in continuare rece, geroasa dimineata izolat in depresiunile din estul Transilvaniei si in dealurile sudice, iar noaptea pe spatii mici mai ales in nord-vestul si centrul tarii. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ninge, ziua in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea cu caracter local.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in special pe creste unde va viscoli ninsoarea, iar la cote mai reduse si in regiunile vestice, sud-vestice, estice si sud-estice. Potrivit ANM, temperaturile maxime se vor incadra intre -6 si 4 grade, iar cele minime, in general, intre -12 si -2 grade.
4 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.