Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Estimari ANM pentru urmatoarea perioada

Estimari ANM pentru urmatoarea perioada

Incepand din seara asta, vorbim despre precipitatii predominant sub forma de ninsoare, in special in jumatatea de nord a tarii, unde vor exista intensificari ale vantului, cel putin in primele zile, in zonele de munte, acolo unde, la altitudini mai mari, pe creste, este posibil sa avem viscol. Pentru urmatoarele zile, vorbim de manifestari de vreme severa. Se inregistreaza valori mai coborate pentru aceasta data.

In urmatoarele zile, spre finele primei decade de la inceputul anului 2019, vom avea o vreme in continua racire. in toate regiunile, valorile termice se vor situa sub cele normale pentru aceasta data. Vor fi valori maxime intre - 7 si 1 grad, minime inte -16 si 3 grade pe litoral.

Temperatura minima a aerului se va situa intre -16...-1°C la nivelul intregii tari, cele mai scazute valori inregistrandu-se in depresiunile din estul Transilvaniei, producandu-se inghet la sol. Se prognozeaza precipitatii sub forma de ninsoare, acestea fiind insotite de intensificari temporare ale vantului, in majoritatea regiunilor. De asemenea, izolat vor fi conditii de producere a cetii asociata cu depunere de chiciura.
3 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.