Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ce temperaturi vor fi pe 25 si pe 26 decembrie in tara si la munte

Ce temperaturi vor fi pe 25 si pe 26 decembrie in tara si la munte

In zilele urmatoare se anunta formatiuni noroase, temperaturi scazute si ploaie, mai ales in regiunile sudice si de Sud Est iar ulterior acestea se vor transforma in lapovita si ninsoare. De duminica, vantul se inteteste ceea ce va face ca senzatia de ger sa se intensifice.

Incepand cu saptamana viitoare, valorile termice vor fi mai ridicate decat in aceasta saptamana, iar cantitatile de precipitatii vor fi normale pentru aceasta perioada.

Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, potrivit ANM. Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele care ar trebui sa se inregistreze in mod normal in acest interval.

In Bucuresti, soarele isi va face aparitia, desi cerul va fi partial noros. Pe 25 decembrie, in prima zi de Craciun, maximele si minimele termice se vor incadra intre -7°C si 2°C. Vantul va sufla cu 11 km/h dinspre SV pe timpul zilei si cu 7 km/h dinspre SV, potrivit vremea.ido.ro. Ceata va persista, fara ploi sau ninsori. Pe 26 decembrie, in a doua zi de Craciun, maximele si minime termice scad cu doua grade Celsius. Ziua sunt asteptate ploi, iar in noaptea de 26 spre 27 decembrie va ninge in Bucuresti.

La munte, de Craciun, temperaturile vor usor scazute fata de Ajun, iar ceata va persista pe intreaga zi. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 5°C si -2°C. Vantul va sufla cu 6 km/h dinspre V, pe timpul zilei si cu 7 km/h dinspre V, pe timpul noptii. Noaptea sunt asteptate ninsori. in a doua zi de Craciun, vremea va fi mult mai rece, cu ninsori ziua si ger noaptea.
21 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.