Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Zonele in care temperaturile ajung la 7 grade

Zonele in care temperaturile ajung la 7 grade

Vineri, se incalzeste usor mai ales in regiunile deluroase, pe unde apare soarele. in schimb, in zonele joase din sud si est avem inca o zi rece, cu ceata si innorari persistente.

In Dobrogea si Baragan va domina atmosfera inchisa, cu ceata mai ales dimineata. Dupa pranz apare un pic si soarele, dar temperaturile raman modeste si vor fi in jur de zero grade.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei gasim tot vreme rece. Temperaturile cresc usor fata joi, dar nu reusesc sa treaca de pragul inghetului. Nu scapam prea curand de ceata, insa mai tarziu zarim putin si soarele.

In nordul Moldovei si prin Bucovina va fi mai bine decat vineri, cand pe la amiaza s-au inregistrat in jur de - 6 grade. Vineri, maximele ajung pe la 2 grade; insa cerul va fi plin de nori si pe la campie o sa apara ceata.

In nordul Transilvaniei si in Maramures avem o zi mohorata, cu cel mult 2 grade in termometre. La noapte vin ceva precipitatii si vorbim despre ploaie, lapovita, poate si ninsoare, iar pe sosele se poate forma polei.

In vestul tarii vremea se incalzeste si temperaturile ajung pe la 3 - 4 grade. O sa avem atmosfera schimbatoare si cateva momente insorite, dar noaptea ne aduce precipitatii si conditii de polei.

Si in Transilvania apar ceva ninsori pe timpul noptii. Pana atunci avem vreme mai buna, un pic de soare si temperaturi in crestere fata de ziua trecuta. in depresiuni este ger dimineata, dar pe la amiaza se ating zero grade.

In Oltenia, apare si soarele printre nori, iar in zonele mai inalte se incalzeste usor. in schimb, pe la campie temperaturile raman sub zero grade si va fi ceata la inceputul zilei.

Si in zonele joase din sudul tarii gasim vreme cam neplacuta, multi nori, ceata persistenta si un aer foarte rece. Mai sus, in regiunile deluroase, atmosfera se dezmorteste si maximele ajung pe la 6 - 7 grade.

In Bucuresti ramanem si vineri cu atmosfera inchisa si rece. De dimineata este si putina ceata, vantul va sufla slab si la amiaza vor fi temperaturi negative. Și sambata dimineata o sa fie frig. Vor fi conditii de ceata si s-ar putea sa burniteze. Apoi zarim un pic soarele, iar maxima ajunge pe la 4 grade. Temperaturile se mentin ridicate si in noaptea urmatoare, cand se vor atinge 1 - 2 grade.

Duminica vremea continua se se incalzeasca. Dupa pranz se vor inregistra in jur de 8 grade; atmosfera va fi schimbatoare si vantul devine activ. Vreme calda avem si luni, dar o sa ploua din cand in cand si vantul va fi tot mai insistent.
21 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.