Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ger! Cand se schimba vremea

Prognoza meteo anunta ger! Cand se schimba vremea

Vremea din 21 decembrie anunta temperaturi in crestere usoara, desi frigul inca isi va face simtita prezenta. Prognoza meteo anunta ca in weekend vremea se va incalzi simtitor! Cat cresc temperaturile.

Vineri, valorile termice vor marca o crestere, in special in regiunile vestice si in Dealurile Subcarpatice. Cu toate acestea, vremea va ramane rece in majoritatea zonelor, cu precadere in cele joase din centru, sud si est.

Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala precipitatii mixte ce vor depune polei, in prima parte a zilei local in sud-vestul tarii, iar noaptea in nord si in centru. La munte vor fi mai ales ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in special in zona montana, viscolind sau spulberand zapada pe creste.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -6 grade in sudul Campiei Romane si in Lunca Dunarii si 5...6 grade in Subcarpatii de Curbura. Minimele termice vor fi cuprinse in general intre -10 si 0 grade. in special in orele diminetii va fi ceata.

Vremea in Bucuresti aduce cer cer acoperit de nori. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre -2°C si : -5°C. Vantul va sufla cu 12 km/h dinspre SV. in weekend vremea in Bucuresti se va incalzi simtitor. Sunt prognozate maxime de pana la 8 grade Celsius, duminica.

Cerul va fi partial noros la munte, temperaturile maximesi minime se vor incadra intre  2°C si  -5°C. va fi mai cald decat ziua precedenta. Nopatea va persosta ceata, insa nu sunt anuntate ninsori sau ploi. Vremea la munte se va schimba in weekend, cand soarele isi va afce aparitia. Duminica sunt asteptate valori termice intre 3 si -1 grade celsius. Duminica noapte va ploua.
20 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.