Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea de Craciun 2018. Ce temperaturi vor fi pe 25 si 26 decembrie

Vremea de Craciun 2018. Ce temperaturi vor fi pe 25 si 26 decembrie

Pentru cei care si-au planificat zilele libere de Craciun, meteorologii au anuntat cum va fi vremea pe 25 si 26 decembrie, adica in prima si a doua zi de Craciun. Iata cate grade sunt in termometre si ce se intampla cu vremea in tara, la Bucuresti si la munte.

Potrivit ANM, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, cu o abatere pozitiva mai accentuata in extremitatea vestica a tarii.

Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele ce ar trebui sa se inregistreze in mod normal in acest interval, pe intreg teritoriul Romaniei.

In Bucuresti, soarele isi va face aparitia, desi cerul este partial noros. Temperaturile mai cresc cu cateva grade fata de Ajun, astfel ca mmaximele si minimele termice se vor incadra intre 7°C si 2°C. Vantul va sufla cu 11 km/h dinspre SV pe timpul zilei si cu 7 km/h dinspre SV. Ceata va persista, dar nu sunt conditii de ploaie sau ninsori. Temperaturile vor fi iar in scadere in a doua zi de Craciun: maxximele si minime termice scad cu doua grade Celsius, ziua sunt asteptate ploi, iar in noaptea de 26 inspre 27 decembrie va ninge in Bucuresti.

La munte, temperaturile sunt usor scazute fata de Ajun, iar ceata va persista pe intreaga zi. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre  5°C  si -2°C. Vabtul va sufla cu  6 km/h dinspre V, pe timpul zilei si cu 7 km/h dinspre V, pe timpul noptii. Noaptea sunt asteptate ninsori, iar in a doua zi de Craciun prognoza meteo indinca o vreme mult mai rece, ninsori ziua i ger noaptea.
19 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.