Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea 19 decembrie aduce ninsori si depuneri de gheata

Vremea 19 decembrie aduce ninsori si depuneri de gheata

Vremea 19 decembrie se anunta una rece, cu ninsori in sud si sud est. Maxima se va incadra intre -6 si 2 grade, iar minima intre -16 si -1 grad. Meteorologii ANM anunta totusi o incalzire a vremii in urmatoarea perioada. 

Vremea in Maramures va fi una mohorata, cu maxime ce vor avea in medie -3/0 grade Celsius si minime ce se vor incadra intre -10/-6 grade.

In Crisana si Banat cerul va fi variabil si temperaturi maxime de -4/0 grade. Pe timp de noapte valorile termice vor scadea pana la -8/-4 grade. si zona Transilvaniei va scapa momentan de ninsori, iar cerul va fi variabil. Valorile termice diurne vor avea in medie -5/1 grad, iar cele nocturne vor cobori sub pragul de inghet, la -16/-5 grade. in Oltenia, ziua debuteaza cu precipitatii sub forma de ninsoare, iar maximele nu vor depasi -2/2 grade. Noaptea se va raci si temperatura va scadea pana la -6/-2 grade. 

Precipitatii sub forma de ninsoare se anunta si in Muntenia, acolo unde maximele vor varia intre -3/2 grade. Pe timp de noapte, temperaturile vor varia intre -8 si -4 grade. In Dobrogea, prognoza meteo anunta ninsori slabe si maxime de -4/ 1 grad. Minimele vor varia intre -6 grade si 1 grad Celsius.

In Moldova, fenomenul extreme dispar si apare temporar va aparea si soarele. Valorile termice pe timp de zi vor avea in medie -6/-3 grade, iar cele minime se vor incadra intre -13/-6 grade. 

In Bucuresti vremea va fi in continuare inchisa, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Maxima zilei va fi de -1 grad Celsius, iar noaptea mercurul din termometre va cobori pana in jurul valorii de -6 grade. 
18 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.