Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Zonele in care sunt anuntate ninsori abundente

Zonele in care sunt anuntate ninsori abundente

Marti prindem vreme urata, cu ninsori in sud, centru si est, dar cu ploi si lapovita in zona Dobrogei. Temperaturile amiezii vor fi apropiate de cele de luni noapte.

Miercuri va fi si mai frig, iar noaptea se anunta geroasa prin Moldova si estul Transilvaniei. Peste zi, fulguieli mai apar tot prin sud, centru si est; vantul ramane cam nervos in sud-est, iar ceata de la campie, poate fi insotita de chiciura.

Joi prindem tot vreme rece, desi temperaturile cresc usor fata de zilele anterioare. Temperaturi mai scazute gasim in sud si est, pe unde norii persista si o sa avem chiciura si ceata. in rest se arata soarele.

Vineri, atmosfera se anunta inchisa si umeda, iar precipitatiile apar, pe rand, in majoritatea zonelor, O sa avem ploi in tinuturile vestice, mai mult ninsori in centru si nord-est, lapovita in rest. Nu scapam nici de ceata, iar tempetraturile cresc perceptibil abia pe timpul noptii.

In sud-est, precipitatiile continua si marti, vor domina ninsorile, dar in zona litoralului si in mare parte a Dobrogei vor fi ploi cu lappvita. Mare atentie la polei! Temperaturile resimtite vor fi mai mici decat ne-arata termometrele. Vantul va sufla cu putere in zona.

O zi de iarna autentica gasim si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Ninsorile apar din cand in cand, se mai pot depune cativa centimetri de zapada si maximele raman negative. La noapte se face un pic mai frig: minus 4, minus 5 grade.

Si prin nordul Moldovei o sa mai ninga in orele ce vin. Ieri am avut ceata persistenta si aer rece. Marti ninsorile vin temporar, atmosfera va fi de gheata, iar la noapte se ating minus 5, minus 6 grade in zona.

In nordul Transilvaniei si prin Maramures, prindem vreme urata, cu umezeala mare si temperaturi sub zero grade. Ninsorile vor fi tot mai rare pe aici, iar la noapte, frigul se ascute. Minimele ajung la minus 10 grade in zona Satu Mare.

In vestul tarii s-ar puttea sa zarim soarele. Luni, ceata a durat aproape toata ziua, marti asteptam ceva fulguieli in vecinatatea Apusenilor si maxime negative. in Transilvania mai ninge temporar, stratul de zapada poate sa mai creasca, iar temperaturile raman pe loc peste zi, dar scad vreo trei-patru grade la noapte.

In Oltenia gasim tot vreme aspra, cu ninsori temporare, maxime de cel mult un grad peste zi si minus 2... minus 3 la noapte.

Zi de iarna urata avem si prin sud. Ninsori mai apar si pe aici din cand in cand, termic nu se produc schimbari pana la noapte, cand mercurul coboara spre minus 4 grade.
18 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.