Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea 18 decembrie. Prognoza meteo anunta ninsori puternice si ger

Vremea 18 decembrie. Prognoza meteo anunta ninsori puternice si ger

Marti ninsorile vor continua sa cada mai ales in jumatatea estica a teritoriului, insa acestea vor deveni slabe cantitativ, numai izolat urmand sa se mai depuna pana la 5-7 centimetri. Vantul va sufla moderat in Baragan si Dobrogea si slab in restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre -3 si 2 grade in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Moldova si 2-7 grade in Dobrogea, cu cele mai ridicate valori asteptate in sudul litoralului. 

Vremea in Bucuresti anunta anunta ninsori, atat pe parcursul noptii, cat si pe parcursul zilei.Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre -1°C si -3°C. Cantitatile de apa ce se vor strange <1 L/m² pe timpul zilei, <1 L/m² pe parcursul noptii. Vantul va viscoli zapada cu 13 km/h dinspre NE, ziua, si 9 km/h dinspre NE, pe timpul noptii. Valul de ninsori va continua in Bucuresti si miercuri, 19 decembrie.

Si la munte va ninge, tempearturile maxime si minime se vor incadra intre  0°C si  -4°C. Vantul va sufla cu 2 km/h dinspre NV si 2 km/h dinspre NV pe timpul noptii. Ninsorile se vor opri miercuri, insa temperaturile continua sa scada pana la -7, -8 grade Celsius. 
18 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.