Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta lapovita in Bucuresti, viscol la munte

Prognoza meteo anunta lapovita in Bucuresti, viscol la munte

Meteorologii de la Adiminstratia Nationala de Meteorologie au anuntat ca vremea rea se extinde luni. Sunt asteptate ninsori abundente mult in zonele vizate de codul portocaliu.

Este un sistem frontal care va traversa toata tara si care va determina precipitatii sub forma de ninsoare in toate zonele tarii. in urmatoarea perioada, precipitatiile se vor transforma treptat si se va depune polei in unele zone. Fenomene vizate: ninsori abundente, strat semnificativ de zapada, viscol; in zona montana inalta va fi viscol, iar rafalele vor depasi 70 km/h.

Vremea in Bucuresti pentru luni va fi mohorata si rece. Temperaturile se vor incadra intre 2 si -1 grade Celsius. Ziua sunt asteptate lapovita si ninsori, iar noaptea va ninge abundent. Vantul va viscoli zapada - 17 km/h dinspre NE si pe timpul zilei. Precipitatiile care se strang vor fi de <1 L/m².

La munte, luni, cerul va fi acoperit de nori, vantul va sufla cu 3 km/h dinspre E pe timpul zilei si  1 km/h dinspre V pe timpul noptii. Noaptea va ninge la munte, temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 6°C si  0°C. Temperaturile sunt in continua scadere de marti, 18 decembrie.

17 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.