Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsori puternice si frig! Prognoza meteo in weekend 15-16 decembrie 2018

Ninsori puternice si frig! Prognoza meteo in weekend 15-16 decembrie 2018

Sambata si duminica au fost anuntate precipitatii insemnate cantitativ, atat lapovita cat si ninsoare, in sudul tarii. La finalul sptamanii, in Bucuresti va cadea lapovita, ploie inghetata si ninsori. Temperaturile se vor incadra intre  3 si -2 grade Celsius.

La munte, vremea in weekend va fi deosebit de rece, iar temperaturile se vor incadra intre -1 si -3 grade Celsius. Ninsorile abundente vor face ca stratul de zapada sa creasca semnificativ. Saptamana viitoare debuteaza cu ger, dar nu sunt asteptate precipitatii.

De altfel, la inceputul sptamanii viitoare o noua masa de aer rece va patrunde pe teritoriul tarii noastre, iar cele mai afectate zone vor fi cele din nord-este si din zonele montate unde se va instala gerul.

Cum va fi vremea de sarbatori

ANM, prognoza meteo. Vreme 24 - 31 decembrie 2018. Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale acestei saptamani in regiunile estice, sudice si sud-estice. in restul tarii valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi in general deficitar in sudul, estul si sud-estul tarii, iar in rest va fi apropiat normalul acestei saptamani.

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale, specifice perioadei, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii estimate a se inregistra in acest interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, pe intreg teritoriul Romaniei.
14 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.