Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta frig, ploaie si ninsoare

Prognoza meteo anunta frig, ploaie si ninsoare

Vremea pe 12 decembrie va fi in general inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, predominant sub forma de ploaie. La munte va ninge.

Temperaturile vor fi caracterizate de valori ce se vor situa in jurul mediilor multianuale specifice datei, cu maxime intre 0 si 7 grade.

Miercuri, vremea va fi Vremea va fi normala din punct de vedere termic in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 7 grade, iar cele minime intre -8 si -1 grad. Cerul va avea innorari si vor fi precipitatii slabe mai ales sub forma de lapovita si ninsoare in regiunile vestice, nord-vestice si centrale si pe arii restrânse in restul teritoriului.

Izolat vor fi conditii pentru formare poleiului. La munte trecator va ninge. Prognoza meteo precizeaza ca vântul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in sud-vestul si estul extrem al teritoriului. Pe suprafete mici, mai ales noaptea, se va semnala ceata.

In Capitala, ANM prognozeaza ca valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -5...-4 grade.

Cerul va avea innorari indeosebi in prima parte a zilei când trecator vor fi precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare. Vântul va sufla in general slab. Noaptea vor fi conditii de ceata.

Vremea va fi  in general inchisa si pe arii relativ extinse va ninge. Vântul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in masivele sud-vestice.
12 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.