Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta lapovita si ninsoarea in majoritatea regiunilor

Prognoza meteo anunta lapovita si ninsoarea in majoritatea regiunilor

Vremea pe 11 decembrie incepe sa se raceasca fata de zilele trecute, dar valorile termice raman in media acestei perioade. Prognoza meteo anunta ca, in multe regiuni din jumatatea nordica, precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare. In Bucuresti vor fi maximum 4 grade.

Marti, vremea va fi in general inchisa si se vor semnala precipitatii in vestul si nord-vestul tarii, local in centru si sud-est si doar izolat in rest. Acestea vor fi mixte pe parcursul zilei, insa se vor transforma treptat in lapovita si mai ales ninsoare noaptea. La munte va ninge. Pe suprafete mici va fi polei si ghetus. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari la munte, precum si in regiunile sud-vestice si pe litoral. Prognoza meteo estimeaza ca regimul termic va fi caracterizat de valori ce se vor situa in jurul mediilor multianuale specifice datei, cu maxime intre 0 si 7 grade, iar minime intre -7 si 1 grad. Presiunea atmosferica va creste usor, spre normalul baric.

in Capitala, ANM prognozeaza ca vremea va fi in general inchisa, iar regimul termic apropiat de cel normal pentru a doua decada a lunii decembrie. Temporar se vor semnala precipitatii slabe, sub forma de ploaie, iar trecator lapovita si ninsoare. Vsntul va sufla slab psna la moderat. Temperatura maxima va fi de 2...4 grade, iar cea minima de -2...-1 grad. Presiunea atmosferica va creste de la o valoare mai mica decst cea normala, la una apropiata de aceasta.

Vremea va fi deosebit de rece in zona de munte, geroasa local dimineata si noaptea.Temporar va ninge in Carpatii Ocidentali si Meridionali si pe arii restrsnse in Carpatii Orientali, iar cu totul izolat vor fi conditii de formare a ghetusului. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in masivele sudice, viteze mai mari la rafala urmsnd a se inregistra pe creste.
11 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.