Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Zonele in care sunt anuntate ploi in weekend

Zonele in care sunt anuntate ploi in weekend

Sambata se incalzeste peste tot, dar vremea va fi urata. O sa ploua prin vest, centru si nord iar spre seara si in restul tarii. La munte va ninge, iar in zonele centrale si in nord-est s-ar putea sa apara poleiul.

Duminica dimineata o sa ploua in sud-estul tarii, in timp ce la munte asteptam lapovita si ninsoare Mai spre seara, apar alte ploi in vest, in nord-vest si in regiunile centrale.

Luni cerul va fi acoperit de nori si asteptam ninsori la munte, lapovita in nord si in centru si mai ales ploi in restul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 9 grade Celsius.

In Dobrogea si Baragan gasim innorari si ceata in orele diminetii insa peste zi vor fi si perioade cu soare. Temperaturile scad fata de ziua trecuta si vor fi cel mult 4 grade Celsius.

Zarim soarele si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei insa acum dimineata mai este ceata. Dupa pranz vor fi temperaturi de 2-3 grade Celsius.

In nordul Moldovei si in Bucovina, va predomina vremea inchisa si asteptam precipitatii slabe.

In nordul Transilvaniei si prin Maramures, atmosfera va fi inchisa si vin precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare. Se raceste si dupa pranz temperaturile vor depasi cu greu pragul inghetului.

In vestul tarii, cerul va fi acoperit de nori, mai scad putin temperaturile si vor fi cel mult 5 grade in temometre.

In tinuturile centrale se anunta multi nori. in zonele de munte asteptam precipitatii mixte si vantul se va inteti pe creste. La amiaza vor fi temperaturi modeste.

In sud-vestul tarii vor fi innorari dar si perioade cu soare. La munte, norii vor fi numerosi si asteptam lapovita si se raceste. Ieri in zona au fost 7 grade astazi se vor inregistra cel mult 4 grade Celsius.

In sudul tarii, e posibil sa zarim si soarele astazi insa acum dimineata avem innorari si ceata. Temperaturile vor fi comparabile cu cele inregistrate ieri.
7 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.