Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ger si polei

Prognoza meteo anunta ger si polei

Vremea pe 7 decembrie este rece in cea mai mare parte a Romaniei. In jumatatea nordica vor fi precipitatii sub forma de ninsoare si e risc de polei. In Bucuresti vor fi 2 grade maximum.

Vineri, vremea se va mentine rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales centru, sud si est. Cerul va prezenta innorari si se vor semnala precipitatii slabe, ziua predominant sub forma de ninsoare, pe arii restranse in regiunile nordice, iar noaptea vor fi ploi in Banat, Crisana si nordul Moldovei, precipitatii mixte in Maramures, local in Transilvania si in zonele de munte. Pe arii restranse indeosebi in a doua parte a intervalului in nordul, centrul si nord-estul teritoriului, precum si la munte va fi ghetus sau polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

Prognoza meteo arata ca temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 6 grade, iar cele minime, mai ridicate decat in noaptea precedenta, vor fi cuprinse, in general, intre -7 si 3 grade. in zonele joase din sud si sud-est mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata asociata cu depunere de chiciura. Presiunea atmosferica va scadea la regim de presiune joasa - in regiunile intracarpatice, chiar accentuat.

In Capitala, pentru vineri, ANM anunta ca vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari, iar mai ales dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de -5...-4 grade. Presiunea atmosferica va scadea de la o valoare relativ inalta la una mai mica decat cea normala.

Vremea va fi rece pentru aceasta data, geroasa dimineata, local in Carpatii Orientali si Meridionali si izolat in rest. Cerul va prezenta innorari si se vor semnala precipitatii, sub forma de ninsoare ziua in nordul Carpatilor Orientali si mixte pe parcursul noptii si in restul masivelor. Pe spatii mici indeosebi in a doua parte a intervalului va fi ghetus sau polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.
7 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.