Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ger in majoritatea tarii

Prognoza meteo anunta ger in majoritatea tarii

Vremea pe 6 decembrie este rece, insa precipitatiile se opresc. Prognoza meteo anunta temperaturi chiar si de minus 16 grade in cursul noptii. In Bucuresti, ziua, vor fi maximum 3 grade Celsius.

Joi, vremea va fi rece, izolat geroasa noaptea in centrul si in nord-estul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 6 grade, transmite prognoza meteo. Valorile minime se vor incadra intre -13 si -3 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, pana in jur de -16 grade.

Cerul va fi mai mult senin in regiunile intracarpatice si in zonele mai inalte de relief, insa, pe parcursul noptii, se va innora treptat in nord-vest. in restul teritoriului, local, va fi nebulozitate joasa si ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si pe crestele montane. Presiunea atmosferica va fi uor variabila, la valori ridicate.

Potrivit ANM, in Capitala, vremea va fi rece, cu precadere pe parcursul noptii. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -6...-4 grade. Cerul va avea temporar innorari si vor fi conditii de ceata, in special spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Presiunea atmosferica va fi usor variabila, la valori ridicate.

Vremea va fi rece, geroasa noaptea si dimineata in cea mai mare parte a zonei montane. Cerul va fi variabil spre mai mult senin ziua, iar noaptea treptat se va innora in special in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali insa probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.
6 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.