Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta polei si ploi in jumatate de tara

Prognoza meteo anunta polei si ploi in jumatate de tara

Vremea pe 4 decembrie vine cu temperaturi in media perioadei, dar vor fi precipitatii in mai multe zone. Prognoza meteo anunta si polei in multe zone, dar pe arii restrânse. In Bucuresti vor fi zero grade ziua.

Marti, vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice in cea mai mare parte a tarii. Temporar va ploua in regiunile vestice, nordice si centrale, iar la sfârsitul intervalului pe arii mai restrânse si in restul teritoriului. Pe suprafete mici se va forma polei, cu o pondere mai mare noaptea in Transilvania, Moldova, Oltenia si posibil izolat spre dimineata si in Muntenia. La munte, ziua vor fi precipitatii mixte, apoi vor predomina ninsorile, iar in a doua parte a intervalului in nord si centru trecator ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare.

Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, insa la cote mai reduse si in nordul Moldovei si sud-vestul Olteniei. Prognoza meteo estimeaza ca temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 9 grade, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 5 grade. in zonele joase de relief din sud si din est pe arii restrânse va mai fi ceata. Presiunea atmosferica va creste in a doua parte a intervalului in vestul, centrul si nordul tarii.

Vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice nu se vor modifica semnificativ fata de intervalul anterior. in cursul zilei vor fi precipitatii mixte, cu precadere in Carpatii Occidentali si in jumatatea de nord a Carpatilor Orientali, iar izolat vor fi conditii de polei. Noaptea, precipitatiile vor deveni predominant sub forma de ninsoare si se vor extinde si in restul zonei montane. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste, in a doua parte a intervalului.
4 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.