Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pe 3 decembrie se incalzeste spectaculos fata de weekend. Prognoza meteo anunta maxime de pana la 11 grade

Vremea pe 3 decembrie se incalzeste spectaculos fata de weekend. Prognoza meteo anunta maxime de pana la 11 grade

Luni, vremea va continua sa se incalzeasca, astfel ca temperaturile diurne vor fi majoritar pozitive, insa cele nocturne se vor mentine negative in sudul, centrul si estul tarii. Maximele vor fi cuprinse, in general, intre -3 si 11 grade, cele mai coborate valori urmand a se inregistra in Lunca Dunarii, in conditii de nebulozitate si ceata persistenta, iar minimele se vor situa intre -8 si 6 grade.

Conform ANM, in vest, centru si nord vor fi innorari si local va ploua, mai ales in partea a doua a intervalului, iar in celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu nebulozitate de tip stratiform si ceata in zonele joase, in special dimineata si noaptea. Pe crestele montane se vor semnala precipitatii mixte. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta de munte. Presiunea atmosferica va scadea usor.

In Bucuresti temperatura aerului va creste usor, astfel ca maxima va fi de 3...4 grade, iar minima de -7...-5 grade, transmite prognoza meteo. Cerul va fi variabil, dar cu precadere dimineata si noaptea va fi ceata sau nebulozitate joasa stratiforma. Vantul va sufla slab pana la moderat. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte vremea va continua sa se incalzeasca. in masivele vestice si nordice vor fi innorari si local vor fi precipitatii mixte, mai ales in partea a doua a intervalului, iar in celelalte regiuni cerul va fi variabil. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in zona inalta.
3 decembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.