Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ger naprasnic de Sfantul Andrei

Prognoza meteo anunta ger naprasnic de Sfantul Andrei

Vremea pe 30 noiembrie, in ziua de Sfantul Andrei, este foarte geroasa pentru aceasta perioada. Prognoza meteo anunta chiar si minime de minus 20 de grade in zone de depresiuni. In Bucuresti vor fi minus 2 grade in timpul zilei.

Vineri, de Sfantul Andrei, vremea va fi deosebit de rece in toate regiunile, local geroasa dimineata si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -9 si 1 grad, iar cele minime se vor incadra intre -16 si -4 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul a -20 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile extracarpatice unde trecator si izolat vor fi ninsori slabe sau fulguieli.

Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in sudul Moldovei si al Banatului si in jumatatea de est a Munteniei, unde rafalele vor fi de 45...55 km/h, iar pe litoral 60...70 km/h . Mai ales noaptea, pe arii restranse vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura, anunta prognoza meteo. Presiunea atmosferica va scadea - dar tot la valori mari, de regim anticiclonic.

Conform ANM, in Capitala, vremea va fi deosebit de rece de Sfantul Andrei, geroasa noaptea. Temperatura maxima va fi de -3...-2 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -10 grade. Cerul va avea innorari, iar vantul va sufla slab si moderat. Mai ales spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura si trecator, posibil, fulguiala. Presiunea atmosferica va scadea, dar la o valoare usor mai mare decat cea normala.

Vremea va fi geroasa mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat cu intensificari izolate pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.
30 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.