Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi deosebit de rece, cu vant puternic, dar fara ninsori

Vremea va fi deosebit de rece, cu vant puternic, dar fara ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunaa ca joi, 29 noiembrie, vremea va fi deosebit de rece, cu vant puternic, dar fara ninsori, în majoritatea zonelor tarii. 

Astfel, potrivit meteorologilor, temperaturile vor continua sa scada în toata aara, devenind chiar deosebit de rece pentru sfarșitul lunii noiembrie. Vantul va sufla tare în Dobrogea și în Baragan și slab, cel mult slab pana la moderat în restul regiunilor. Maximele termice vor urca la pranz pana spre -3…2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului), -2…3 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -7…-2 grade în Moldova. Așadar, dupa ninsori, vine gerul. Temperaturile vor scadea și pana la minus 18 grade Celsius. 

In Bucuresti va fi deosebit de rece, cerul la va fi paraial noros, iar vantul va sufla cu putere. Prognoza meteo de joi indica faptul ca ninsorile se vor opri în București, ca un eleent pozitiv al zilei. Vor fi temperaturi minime și maxime negative în București, în urmatoarele zile, cuprinse între  -4°C și  -8°C. Vantul va sufla în rafale de 43 km/h pe timpul zilei și în rafale de 39 km/h pe timpul nopaii. Vremea va fi deosebit de rece a doua zi, vineri, temperaturile minime la București coborand la -11 grade Celsius. 
29 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.