Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ploaie inghetata si ninsori

Prognoza meteo anunta ploaie inghetata si ninsori

Marti vor cadea precipitatii sub forma de ploaie pe spatii extinse in toata tara, cu exceptia nordului Moldovei, unde acestea vor fi sub forma de lapovita si ninsoare, in judetele Botosani si Suceava previziunile Vremea.ro arata ca se va depune un strat de zapada de pana la 10-15 centimetri. Cantitati de apa ceva mai insemnate, de pana la 15-20 de mm, vor cadea si in sud-est, insa aici vor fi exclusiv ploi. in partea centrala a Moldovei izolat va cadea ploaie inghetata si se va forma polei.
 
Vantul va sufla tare in sud si sud-est si slab, cel mult slab pana la moderat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi similare cu cele inregistrate in ziua precedenta si se vor incadra in general intre 5 si 10 grade in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate in sudul Transilvaniei si in Lunca Dunarii) si 0-5 grade in Moldova. 

La Bucuresti cerul se va mentine inchis si se va instala frigul. Vantul va sufla in rafale puternice de 35 km/h pe timpul zilei, iar pe timpul noptii in rafale de  60 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre  8°C si : -1°C, iar noaptea va cadea ploaie inghetata. Cantitatile de apa ce se vor strange sunt : 6 L/m².  A doua zi la Bucuresti sunt asteptate ninsori si vreme geroasa. 

La munte, ziua de marti va debuta cu ploi pe timpul zilei si ninsori pe timpul noptii. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre  7°C si  -3°C. Vantul va sufla moderat, iar precipitatiile vor atinge 2 L/m² ziua si 2 L/m² - noaptea. De miercuri, ninsorile si temperaturile negative se evidentiaza: Vom avea -10 grade Celsius noaptea, iar ninsorile vor fi abundente, atat ziua, cat si nopatea. 
27 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.