Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta cresterea temperaturilor

Prognoza meteo anunta cresterea temperaturilor

Vremea pe 24 noiembrie marcheaza o incalzire in marea parte a tarii. O exceptie va fi regiunea estica, unde temperaturile raman negative, transmite prognoza meteo. In Bucuresti, in cursul zilei, termometrele urca la 6 grade.

Valorile termice vor fi preponderent negative in jumatatea de est a tarii, astfel ca vor caracteriza o vreme rece, chiar deosebit de rece in Moldova si Dobrogea. in restul teritoriului se vor situa in jurul mediilor multianuale specifice perioadei. Cu totul izolat se vor semnala ploi slabe sau burnita si depuneri de polei. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade.

Sambata, vremea se va incalzi usor in toate regiunile, dar cu toate acestea in Moldova va fi in continuare cu mult mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada, iar mai ales dimineata si noaptea si in Muntenia, Oltenia si Dobrogea. Cerul va avea innorari si se vor semnala ploi slabe pe arii restranse in nord-vestul, nordul si centrul tarii si doar izolat in rest. Punctiform vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade, usor mai ridicate in Dealurile de Vest. in zonele joase de relief, dimineata si cu precadere pe parcursul noptii, local va fi ceata.

Vremea va continua sa se incalzeasca usor, astfel incat valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice datei in regiunile intracarpatice si in jurul acestora in restul teritoriului. Cerul se va innora treptat, iar mai ales spre seara si noaptea va ploua in jumatatea de nord-vest a tarii si pe arii restranse in rest. Izolat, in Moldova si la munte, vor fi conditii de polei. Prognoza meteo estimeaza ca temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 15 grade, iar cele minime intre -3 si 10 grade.
23 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.