Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Meteorologii anunta frig, ninsori si ploi in toata tara

Meteorologii anunta frig, ninsori si ploi in toata tara

Prognoza meteo pentru sâmbata, 17 noiembrie, anunta frig si precipitatii sub forma de ninsori, lapovita si ploaie,in toata tara. Vremea in Bucuresti va aduce ninsori pe timpul noptii si temperaturi cuprinse intre 4 si -3 garde Celsius.

Sâmbata vremea va continua sa se raceasca usor peste tot, insa cerul va fi variabil spre mai mult senin in aproape toata tara, cu exceptia sud-estului, unde temporar vor persista unele innorari. Totusi, doar in estul Dobrogei vor mai exista conditii pentru producerea de ploi slabe trecatoare. Dimineata va fi geroasa in depresiunile din estul Transilvaniei, unde temperaturile minime vor cobori usor sub -10 grade Celsius. Vântul va sufla moderat in est si in sud-est si slab, cel mult slab pâna la moderat in restul regiunilor. Maximele termice vor urca la prânz pâna spre 2-7 grade in Transilvania si Maramures, 6-11 grade in Banat, Crisana si Oltenia si 3-8 grade in Muntenia, Dobrogea si Moldova, cel mai cald urmând sa fie in sudul extrem al Munteniei.

La munte, prognoza meteo de weekend, pentru ziua de sâmbata aduce temperaturi minime de -7 grade Celsius si maxime care nu depasesc un grad Celsius. Daca joi si vineri sunt anuntate ninsori, iata ca sâmbata meteorogii anunta doar ceata si temperaturi foarte scazute.

Cerul va fi acoperit de nori, iar temperaturile se vor incadra in maxime de 4 grade Celsius si -3 grade Celsius. sansele de precipitatii, pe timpul zilei, sunt de 45%, iar vântul bate in rafale cu 38 km/h.  Sâmbata, pe timpul noptii, temperaturile minime vor ajunge la valoarea de -2 garde Celsius, iar sansele de precipitatii anuntate sunt de 40%. Pe timpul noptii, in Bucuresti, sunt asteptate ninsori.
16 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.