Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsori si temperaturi scazute. Cum va fi vremea vineri

Ninsori si temperaturi scazute. Cum va fi vremea vineri

Prognoza meteo pentru vineri, 16 noiembrie, aduce vesti proastre pentru tara noastra. Temperaturile scad considerabil, iar precipitatiile sub forma de ploie, lapovita sau ninsoare, pun stapanire pe intreg teritoriul Romaniei.

Potrivit Vremea.ro, vineri vor mai cadea unele ploi slabe izolate doar in nordul Moldovei, in sudul Banatului si al Olteniei si pe litoral. Vantul va sufla tare in est si in sud-est (cu rafale de pana la 60-70 de km/h pe litoral) si slab, cel mult slab pana la moderat in restul tarii. Temperaturile maxime vor fi incadrate in general intre 3 si 8 grade in Transilvania si Maramures (cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra in depresiunile din estul Transilvaniei), 8-13 grade in Banat, Crisana, Oltenia si Muntenia si 5-10 grade in Dobrogea si in Moldova.

Meteorologii ANM prognozeaza temperaturi negative si precipitatii slabe in timpul noptii. La altitudini mari, vor fi conditii de lapovita si ninsoare, dar si de vant care va sufla cu peste 35 km/h.

Temperaturile se vor incadra intre -3 si 0 grade celsius pe timpul zilei. Cele mai scazute temperaturi se vor inregistra in Paltinis si Azusa, mai exact -3 si respectiv -2 garde celsius. Pe timpul noptii cerul va fi complet acoperit de nori, iar temperaturile vor ajunge si pana la -7 garde celsius.

Vineri, in Bucuresti, temperaturile se vor incadra intre 6 si 0 grade celsius. Potrivit vremea.ido, sansele de precipitatii sunt de 55% pe timpul zilei, iarvantul va sufla in rafale de 37 km/h. Cantitatile de precipitatii acumulate vor fi sub 1L/m². Pe timpul noptii temperaturile minime inregistrate nu vor scadea sub 0 garde celsius. Cerul va fi complet acoperit de nori, iar sansele de precipitatii vor fi de 40%.
16 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.