Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Meteorologii anunta ploi pe arii extinse

Meteorologii anunta ploi pe arii extinse

Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a anuntat pentru ziua de miercuri, 14 noiembrie, cer noros si ploi slabe pe arii exinse. Temperaturile minime se vor incadra intre -4 grade si 8 grade in Campia de Vest. Pe spatii mici vor mai fi conditii de ceata.

Miercuri, in cea mai mare parte a tarii, vremea va fi in general inchisa, cu cer noros si ploi slabe, dar pe spatii extinse, conditii in care valorile termice diurne se vor situa in jurul celor normale la mijlocul lunii noiembrie. in zona montana, spre seara si noaptea, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare, iar in estul Transilvaniei vor mai fi conditii de polei. in extremitatea de vest si sud-vest a teritoriului, vor fi si intervale de timp cu cer variabil, ploile vor fi posibile izolat si se vor inregistra la amiaza temperaturi mai ridicate decat cele obisnuite ale datei.

Potrivit ANM, pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnita, ce izolat in Moldova, in estul Transilvaniei si zona Carpatilor Orientali vor favoriza producerea de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile minime se vor incadra intre -4 grade celsius in depresiunile intramontane si 8 grade celsius in Campia de Vest. Pe spatii mici vor mai fi conditii de ceata.

Meteorologii anunta pentru Capitala vreme inchisa, cer innorat si precipitatii slabe. Ploile vor fi trecatoare si se vor manifesta in mare parte pe timpul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 11-12 grade celsius, iar cea minima de 6-7 grade celsius.

Vremea se raceste considerabil si la munte. in Carpatii Orientali si Meridionali vor exista precipitatii slabe pe timpul zilei sub vorma de ploie, iar pe timpul noptii acestea se pot transforma in lapovita si chiar ninsoare. Ploi izolate vor fi si in Carpatii Occidentali.
14 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.