Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se strica total: miercuri vin ploi, joi cad lapovita si ninsori

Vremea se strica total: miercuri vin ploi, joi cad lapovita si ninsori

Vremea se strica total: meteorologii anunta temperaturi scazute, incepand de miercuri: Prognoza meteo aduce ploi, lapovita, ninsori si temperaturi cu minus in termometre.

Vremea de miercuri la munte va fi deisebit de rece, cu vant in rafale si ploi, atat pe parcusrul noptii, cat si pe parcursul zilei. Temperaturile scad pana la 8°C ziua si 2 grade noaptea. Rafale de vant de 32 km/h, cantitati insemnate de apa:  3 L/m² pe timpul zilei, respectiv 7 L/m².

La munte, ziua de joi este caracterizata de vreme rece, lapovita si ninsori. temperaturile maxime nu vor depasi 4°C, iar cele minime vor ajunge la 0 grade Celsius. De asemenea, vantul puternic va contribui la atmosfera rece: 34 km/h ziua, si de 23 km/h - noaptea.
13 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.