Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 14 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi cu minus, vreme foarte rece in wekend. Prognoza meteo 9 -11 noiembrie

Temperaturi cu minus, vreme foarte rece in wekend. Prognoza meteo 9 -11 noiembrie

Vremea se schimba radical in weekend. Prognoza meteo 8 -11 noiembrie aduce atmosfera mohorata si temperaturi negative la munte. Cum va fi vremea in weekend.

In sudul, sud-estul si local in estul teritoriului, vremea va fi in general inchisa, cu ceata asociata izolat cu burnita. Vremea va fi calda si predominant frumoasa cu cerul mai mult senin, in zonele de deal si de munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 grade izolat in Moldova si 19 grade in Maramures. in Bucuresti vremea va fi in general inchisa, iar vantul slab la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade.

La noapte, in regiunile extracarpatice nebulozitatea joasa de tip stratiform va persista si cu totul izolat se va asocia cu burnita. in restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -2 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei spre -5 grade. in zonele joase de relief pe suprafete mici va fi ceata.

Vineri vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile intracarpatice, la deal si la munte. Cerul va fi variabil, cu innorari in sudul si sud-estul tarii, unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 18 grade, cu celew mai mari valori in dealurile Banatului, iar cele minime intre -2 si 9 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, pana spre -5 grade. in zonele joase de relief, indeosebi dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata.

Vremea in weekend la munte anunța cer insorit si temperaturi la amiza de 14 grade Celsius. Temperaturile scad mul te timpul nopții, atingandu-se valori negative. -1°C sunt prognozate sambata si  1˚C + duminica.
8 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.