Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea 8 noiembrie. Prognoza meteo cu soare si temperaturi ridicate

Vremea 8 noiembrie. Prognoza meteo cu soare si temperaturi ridicate

Vremea din 8 noiembrie se anunta insorita, iar prognoza meteo aduce temperaturi mai mari cu un grad.

Joi cerul se va mentine variabil spre mai mult senin in zonele intracarpatice ale tarii si variabil spre mai mult noros in cele extracarpatice. in a doua parte a zilei in sud-estul extrem se vor semnala izolat unele burnite slabe, in restul tarii sansele pentru producerea precipitatiilor urmand sa fie nule. Vantul va sufla slab in cea mai mare parte a tarii, cel mult slab pana la moderat in nordul extrem al Moldovei. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 15-20 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana si 12-17 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate in zona Obcinelor Bucovinei.

Vremea este frumoasa si la munte, cu valori mai crescute decat ziua precedenta. Temperaturile maxime si minime sunt de  13°C la amiaza si 1°C noaptea. Vantul sufla in rafale si nu sunt sanse de ploaie. Valorile maxime si minime se mentin si pe parcursul zilei de vineri. Cum va fi vremea in luna decembrie.
8 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.