Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Progoza meteo anunta temperaturi scazute. Cat de frig va fi

Progoza meteo anunta temperaturi scazute. Cat de frig va fi

Vremea din 7 noiembrie aduce temperaturi mai scazute decat ziua precedenta. Prognoza meteo aduce valori termice minime de 0 grade Celsius la munte. Cat de frig va fi miercuri.

Miercuri cerul va fi variabil spre mai mult senin in vest, centru si nord si variabil spre mai mult noros in sud si est. Vantul va sufla moderat in nordul Moldovei si sudul Banatului si slab, cel mult slab pana la moderat in restul regiunilor tarii. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre 17 si 22 de grade Celsius in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana si 13-18 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cele mai ridicate valori prognozate de Vremea.ro a se inregistra miercuri fiind in zona Luncii Dunarii.

Vremea din 7 noiembrie se anunta mohorata la Bucuresti, cu cer acoperit de nori si temperaturi in scadere. Vantul va sufla cu putere in rafale de 24 km/h, pe timpul zilei, cu 24 km/h si sunt sanse de precipitatii. Temperaturile maxime si minime vor atinge 13°C la amiaza si 5 grade Celsius pe timpul noptii. Vremea se va raci la Bucuresti, in special noaptea.

La munte, soarele inca isi face simtita prezenta, desi temperaturile sunt in scadere. Vantul sufla cu 2 km/h dinspre E, in rafale de 15 km/h pe timpul zilei. Norii isi vor face aparitia pe parcursul noptiim iar temeparaturile vor scadea pana la 0 grade Celsius. Nu sunt sanse de precipitatii, insa vantul se va intensifica. 
7 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.