Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta racire in mare parte a tarii

Prognoza meteo anunta racire in mare parte a tarii

Vremea pe 6 noiembrie marcheaza o racire in multe regiuni ale tarii. Prognoza meteo transmite ca va mai fi cald in centrul tarii, insa in alte zone temperaturile ajung la media perioadei. in Bucuresti vor fi 15 grade.

Marti, in regiunile intracarpatice precum si in zonele de deal si de munte, vremea va fi mai calda decât in mod obisnuit, iar ca aspect predominant frumoasa, cu cerul mai mult senin. in restul teritoriului, pe fondul prezentei in cea mai mare parte a timpului a norilor josi asociati trecator si pe arii restrânse cu ploi slabe sau burnita, valorile termice diurne se vor situa in jurul celor normale acestei date. 

Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, cu precadere a Muntilor Banatului, precum si pe litoral. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 11 grade, arata prognoza meteo. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief local va fi ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Pentru zona Capitalei, ANM prognozeaza, de asemenea, ca vremea incepe sa se raceasca usor. in cea mai mare parte a intervalului vor fi nori josi, posibil asociati trecator cu burnita, conditii in care valorile de temperatura, in special cele diurne se vor situa in jurul celor climatologic specifice datei. Vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 7...8 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decât in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona Muntilor Banatului. Temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de ziua anterioara.
6 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.