Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / 5 iunie 2007 - Ziua Mondiala a Mediului

5 iunie 2007 - Ziua Mondiala a Mediului

5 iunie 2007 - Ziua Mondiala a Mediului 

Astazi este Ziua Mondiala a Mediului, eveniment marcat prin actiuni de igienizare, concursuri tematice, organizate de catre primarii si unitatile de invatamant din tara .

Scopul manifestarilor este de a determina  factorii de decizie, opinia publica sa acorde o mai mare atentie problemelor de mediu, sa fie parte activa a solutiilor de rezolvare a acestor probleme: sa economiseasca energia, apa, resursele in general, sa recicleze cat mai mult deseurile, sa planteze cat mai multi copaci, sa utilizeze mijloace de transport mai eficiente si mai putin poluante, sa cumpere produse prietenoase pentru mediu, cu alte cuvinte sa incerce sa isi schimbe comportamentul pentru a nu se schimba clima.

Sursa: Redactia Meteo.ro, 5 iunie 2007

5 iunie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.