Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea 5 noiembrie 2018. Zonele in care temperaturile ajung la 26 de grade

Vremea 5 noiembrie 2018. Zonele in care temperaturile ajung la 26 de grade

Luni prindem o zi insorita, cu temperaturi ridicate in vest, nord-vest si centru. Dimineata ne-aduce innorari persistente si ceata, mai ales in zonele extracarpatice, apoi apare soarele si aici.

Vom avea maxime de la 14 la 25 de grade, cu cele mai mari valori in nord-vestul tarii.

In Dobrogea si Baragan gasim atmosfera mohorata in prima parte a zilei, nori de joasa altitudine si ceata. Apoi zarim putin si soarele, vantul devine activ pe litoral, iar temperaturile se opresc pe la 16 - 17 grade.

Si mai sus, in Moldova sudica si prin nordul Munteniei, incepem ziua cu destul de multi nori. in zonele joase apare si ceata, dar mai tarziu cerul se degajeaza si temperaturile urca spre 17 - 18 grade, valori peste limitele perioadei.

In nordul Moldovei si in Bucovina asteptam vreme buna si mai calda decat in mod obinuit. in orele diminetii, pe la campie va fi mai innorat si apare ceata. Dupa pranz atmosfera devine placuta si maximele se apropie de 20 de grade.

In nordul Transilvaniei si in Maramures se anunta inca o zi frumoasa si neobisnuit de calda pentru data din calendar. Maximele ajung pe la 25-26 de grade, iar cerul se pastreaza curat toata ziua.

Vremea se mentine calda si in tinuturile vestice, dimineata apare putina ceata, iar dupa pranz se ating frecvent 20 de grade. Nu prea zarim norii; doar vantul mai are unele porniri in sudul Banatului.

In centrul tarii este cam frig dimineata, mai ales in depresiuni, dar temperaturile cresc cu fiecare ora si ajung la valori foarte ridicate pentru luna noiembrie. E drept ca mai scad fata de duminica, cand in Odorheiul Secuiesc si in Sibiu au fost 27 de grade, iar la Miercurea Ciuc s-au inregistrat 24 de grade.

Si in Oltenia prindem vreme frumoasa, cer mai mult senin si temperaturi peste normal. Maximele, la fel ca duminica, ajung pe la 20 de grade; dar la noapte se innoreaza si s-ar putea sa burniteze.

In tinuturile sudice avem mai multi nori si ceata dimineata pe la campie, pe unde se mai racoreste putin. in schimb, in regiunile deluroase gasim timp frumos si temperaturi mai ridicate.

Marti se face mai racoare, de fapt ajungem la un regim termic potrivit pentru acesta data, cu o maxima in jur de 14 grade. Nu prea zarim soarele si e posibil sa burniteze trecator.

Si miercuri o sa avem atmosfera mohorata, multa umezeala si conditii de burnita, iar temperaturile mai scad putin. Joi, tot vreme neplacuta, cer acoperit de nori si pana la 13 grade in termometre.
5 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.