Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea in weekend

Cum va fi vremea in weekend

Vineri avem tot vreme calda, chiar neobisnuit de calda in vest, nord-vest si centru. Vor fi innorari cam peste tot, mai persistente in sudul si estul tarii, pe unde apar si conditii de ceata si burnita.

Maximele pleaca de la 14 grade pe litoral si ajung la 24 de grade in regiunile intracarpatice. Vedem cum va arata vremea in fiecare regiune si incepem cu Dobrogea si Baraganul.

Pe aici norii vor fi numerosi, dimineata e posibil sa picure sau sa burniteze, dar dupa pranz vom zari putin si soarele. Maximele urca spre 20 de grade si doar pe litoral avem valori potrivite momentului: 14-15 grade.

Si mai sus, in Moldova sudica si prin nordul Munteniei, incepem ziua cu atmosfera inchisa, multa umezeala si conditii de burnita. Mai tarziu, norii se mai risipesc si temperaturile, peste limitele normale, ajung la 18-19 de grade.

In nordul Moldovei si in Bucovina domina vremea inchisa, cu nori josi si putina ceata dimineata. Vantul ramane destul de activ in zona Bucovinei dupa pranz apare un pic si soarele, iar temperaturile sunt comparabile cu cele de ieri.

Sambata, vremea frumoasa si nefiresc de calda se mentine in vestul, nord-vestul si local in centrul tarii. Aici, soarele se va arata printre nori si maximele ajung din nou la 26 de grade.

In jumatatea sudica si prin est, o sa avem nori de joasa altitudine, cu ceata si local burnita; in aceste conditii, temperaturile mai scad putin, dar chiar si asa, valori normale pentru inceputul lui noiembrie vor fi doar pe litoral.

Sambata avem in continuare vreme calda la deal, la munte si in zonele intracarpatice. Norii apar temporar si atmosfera se mentine placuta. in schimb, in sud si est, domina ceata si norii josi, ia rin Baragan, Dobrogea si nordul Moldovei, ceata si burnita pot reveni.

Si duminica va fi soare si destul de cald in centru, nord si in zonele mai inalte. Prin sud si est, insa, raman cu norii si ceata. Temperaturile coboara lejer, iar noaptea se mai ating doar prin 12 grade prin vestul tarii.
2 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.