Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta vreme calda

Prognoza meteo anunta vreme calda

Vineri vremea va fi deosebit de calda in toata tara, cu un cer mai mult noros in sud si est si variabil in rest. in prima parte a zilei cu totul izolat se vor semnala unele ploi slabe in vestul extrem al teritoriului. Vantul va sufla moderat in nord-estul Moldovei si mai mult slab in restul tarii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 21 si 26 de grade Celsius in mare parte din tara, cu exceptia Dobrogei si a Moldovei, unde acestea se vor incadra intre 18 si 23 de grade. Cel mai „racoare” va fi in nordul extrem al Moldovei, iar cel mai cald in Banat.

In Bucuresti cerul se mentine partial noros pe timpul zilei, insa prognoza meteo anunta ca temperaturile mai cresc cu trei grade fata de ziua pecedenta. Vantul sufla in rafale de 31 km/h pe timpul zilei si in rafale de 23 km/h pe timpul noptii. Prognzoza meteo la Bucuresti, 2 noiembrie anunta temperaturi maxime de  19°C si minime de  9°C. Temperaturile vor mai creste in weekend!
2 noiembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.