Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Frigul si ninsorile revin in forta de saptamana viitoare. Prognoza meteo in noiembrie

Frigul si ninsorile revin in forta de saptamana viitoare. Prognoza meteo in noiembrie

Vremea deosebit de calda din aceasta perioada se va incheia de saptamana viitoare, anunta meteorologii care au emis prognoza meteo pentru luna noiembrie. Frigul va pune stapanire pe toata tara, iar precipitatiile isi vor face si ele aparitia in cea mai mare parte a Romaniei.

Vremea calda va persista pana in primele zile ale lunii noiembrie, dupa care valorile termice vor scadea atat la nivelul maximelor, cat si al minimelor, in timp ce probabilitatea pentru aparitia precipitatiilor va fi mai accentuata la sfarsitul lunii octombrie, dar si dupa data de 6 noiembrie, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul 29 octombrie – 11 noiembrie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Astfel, intre 29 octombrie si 3 noiembrie, vremea va ramane deosebit de calda, cu medii ale temperaturilor maxime cuprinse intre 21 si 24 de grade si ale temperaturilor minime intre 7 si 10 grade. Din 4 noiembrie si pana la finalul intervalului de prognoza temperaturile maxime vor scadea cu aproximativ 6 grade, iar cele minime cu 5 grade. Vor fi ploi de scurta durata, pe suprafete mici, la inceputul intervalului de prognoza si din nou in ultimele zile ale acestuia.

La munte, in prima saptamana, vremea va fi calda pentru aceasta perioada, cu o medie a temperaturilor maxime intre 13 si 16 grade si a minimelor intre 6 si 10 grade. in cea de-a doua saptamana se va racori treptat, astfel ca, la finalul ei, media maximelor nu va mai depasi 8 grade, iar a minimelor 1 – 2 grade. Vor fi conditii pentru ploi de scurta durata mai ales la inceputul intervalului si dupa data de 6 noiembrie.
30 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.