Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 13 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cat va ninge joi in Romania

Cat va ninge joi in Romania

Vremea de joi in Romania aduce temperaturi scazute si ninsori la munte, dar si ploi la Bucuresti. Vezi prognoza detaliata si ce anunta prognoza meteo a zilei de joi, 25 octombrie 2018.

Joi vremea se va ameliora ca aspect aproape peste tot, insa va deveni rece pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Doar la munte vor mai cadea unele ninsori slabe izolate, iar spre seara in nordul extrem va ploua local, insa nu este asteptata acumularea unor cantitati insemnate de apa. Din nou, unele precipitatii mixte se vor „infiltra” si la altitudini mai scazute, de pana la 700-800 de metri.

Vantul va sufla tare in aproape toate regiunile si va accentua senzatia de frig, iar pe crestele muntilor rafalele vor atinge si 80-100 de km/h, viscolind si spulberand stratul subtire de zapada ce urmeaza a se depune. Maximele termice vor urca la pranz pana spre numai 5-10 grade in Transilvania si Maramures, 7-12 grade in Banat si Crisana, 10-15 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate in zona Luncii Dunarii) si 7-12 grade in Moldova. 

Vremea din 25 octombrie la Bucuresti auduce temperaturi scazute si la Bucuresti, desi soarele isi va face aparitia in cursul zilei. Vantul sufla cu putere in rafale, cu 21 km/h dinspre V, atingand maxime de 46 km/h.  Sansele de precipitatii sunt relativ scazute, iar temperaturile se incadreaza intre 13°C si 6°C. 

Temperaturile la munte scad semnificativ, cu valori maxime si minime ce se pot incadra intre 7°C si 4°C. Vantul sufla cu putere in rafale de 57 km/h pe timpul zilei si 45 km/h pe timpul noptii. Va ploua pe timpul noptii, iar pe crestele montane ninsoarea va fi viscolita.
24 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.