Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ploi si temperaturi scazute

Prognoza meteo anunta ploi si temperaturi scazute

Vremea pe 21 octombrie se schimba radical. Prognoza meteo anunta ploi si temperaturi mai mici chiar si cu 10 grade in unele zone, fata de ziua precendenta. in Bucuresti sunt 19 grade maximum ziua.

Cerul va fi mai mult noros, iar local si temporar va ploua in nord-vestul, nordul si centrul tarii si doar izolat in restul teritoriului. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime, mai ridicate decât cele normale, se vor incadra intre 7 si 14 grade.

Duminica, vremea va continua sa se raceasca usor, iar valorile termice diurne vor fi mai scazute decât cele normale la aceasta data, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 19 grade, iar cele minime intre 4 si 13 grade. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, pe arii relativ extinse in jumatatea vestica a teritoriului si izolat in rest.

Conform ANM, cantitatile de apa vor depasi pe spatii mici 20...25 l/mp. La munte, la altitudini mari, pot fi si precipitatii slabe, sub forma de lapovita si ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari indeosebi in zona montana. Presiunea atmosferica va creste usor.

Vremea va continua sa se raceasca usor. Cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse, indeosebi ziua, temporar va ploua. Cantitatile de apa vor depasi pe spatii mici 20...25 l/mp, in Carpatii Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali. La altitudini mari, pot fi si precipitatii slabe, sub forma de lapovita si ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.
20 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.