Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile coboara usor in unele zone ale tarii

Temperaturile coboara usor in unele zone ale tarii

Astazi temperaturile coboara in regiunile intracarpatice, dar chiar si asa, in cea mai mare parte a tarii, vremea se mentine calda pentru data din calendar.

In vest, nord-vest si centru se aduna norii si vor aduce ploi locale, iar maine-noapte o sa ploua in jumatatea sud-vestica a tarii. In rest, gasim atmosfera schimbatoare si maxime de la 15, la 23 de grade.

In Dobrogea si Baragan, vântul va avea unele porniri, iar dimineata e posibil sa apara putina ceata. Peste zi vor fi innorari, dar si perioade cu soare si temperaturile cresc usor fata de ieri.

In Moldova sudica si in nordul Munteniei, norii vor fi numerosi insa nu sunt anuntate ploi. La amiaza vor fi cel mult 22 de grade Celsius.

In nordul Moldovei si in Bucovina se anunta o zi cu multi nori si temperaturi in scadere usoara.

In nordul Transilvaniei si in Maramures, vremea va fi mohorâta si o sa ploua din când in când. Ieri in termometre au fost chiar si 24 de grade Celsius, astazi nu vor fi mai mult de 19 grade.

In tinuturile vestice, atmosfera va fi inchisa si sunt anuntate ploi consistente. in zona Muntilor Banatului, cantitatile de apa pot sa depaseasca 10-15 l/mp. Temperaturile scad chiar si cu 5-6 grade fata de ziua trecuta.

In centrul României ploile vin pe partea vestica a provinciei si se racoreste usor in regiunile estice.

In sud-vestul tarii, norii vor fi numerosi, insa ploile vor veni pe arii restrânse. Scad putin temperaturile, insa chiar si asa va fi mai cald decât in mod normal la aceasta data.

In tinuturile sudice, vor fi innorari, dar zarim si soarele din când in când. Se incalzeste usor si in Lunca Dunarii, vor fi 23 de grade Celsius.

In Bucuresti avem vreme calda, deocamdata. Se innoreaza din când in când, maxima ajunge pe la 22 de grade, iar la noapte o sa picure trecator.

Si la munte se-aduna norii, ploile apar in majoritatatea masivelor, iar in Muntii Banatului pot lasa 15 de litri de apa pe metru patrat. in plus, temperaturile incep sa scada.

Si mâine o sa fie mai cald decât in mod obisnuit, desi temperaturile coboara prin centru, sud si est. Cerul va fi plin de nori, ziua va ploua mai mult in sudul tarii, iar noaptea apar câteva ploi prin nord si centru.

Duminica se raceste simtitor. Se inteteste si vântul si o sa ploua aproape peste tot. Noaptea ploile se retrag treptat catre sud-vest, iar pe crestele montane s-ar putea sa cada lapovita.

Luni, vremea se imbuneaza si se incalzeste usor. O sa mai picure putin prin sud-vestul tarii. in rest, domina timpul frumos, iar vântul ramâne activ prin sud-est si la munte.
19 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.