Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Cand se schimba vremea

Prognoza meteo cu temperaturi ridicate. Cand se schimba vremea

Marti caldura se va mentine in toata tara, pe fondul unui cer mai mult senin. Vantul va sufla moderat pe litoral si in Delta Dunarii si mai mult slab in restul regiunilor. Potrivit prognozelor Vremea.ro, temperaturile maxime vor fi aproape identice cu cele inregistrate in ziua precedenta si se vor incadra in general intre 20 si 25 de grade la nivelul intregii tari, cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra pe litoral si in Delta Dunarii, iar cele mai ridicate in sudul Banatului.

Vremea in Bucuresti anunta cer in mare parte senin, cu temperaturi ce se incadreaza intre 23°C si 10°C. Vantul sufla slab, iar sansele de precipitatii sunt minime. Vremea la Bucuresti se va mentine deosebit de frumoasa toata saptamana, cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Vremea se schimba radical saptamaba viitoare.

Vremea la munte se mentine deosebit de frumoasa la mijlocul lunii septembrie. Cerul va fi in mare parte senin, vantul va sufla variabil dinspre SSE. sansele de precipitatii sunt inexistente, iar temperaturile maxime si minime se incadreaza intre  22°C si  5°C. Vremea la mare aduce temperaturi intre  20°C si  14°C, iar vantul bate moderat cu intre 15 si 25 km/h.
16 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.