Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Weekend cu temperaturi ridicate, la munte

Weekend cu temperaturi ridicate, la munte

Vineri se anunta inca o zi de toamna blanda, cu soare si temperaturi ridicate in majoritatea zonelor. Vom avea maxime de la 16 la 25 de grade si cel mai cald va fi din nou in tinuturile vestice.

In Dobrogea si Baragan este mai innorat, apoi vantul imprastie norii si se face un pic mai cald decat joi. Maximele ajung pe la 21 - 22 de grade.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei gasim vreme buna, soare cu nori si vant activ. Temperaturile cresc cu vreo doua grade fata de ziua trecuta.

Se mai incalzeste putin si in nordul Moldovei si in Bucovina. Temperaturile urca spre 22 de grade; norii nu prea se arata si atmosfera devine foarte placuta dupa pranz.

In nordul Transilvaniei si in Maramures ne asteapta inca o zi calda si frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, vantul domol, iar temperaturile vor depasi din nou valorile potrivite pentru acest moment al anului.

In Bucuresti, vineri revine timpul frumos, o sa avem soare, 23 de grade dupa pranz si un vant cam insistent.

Sambata, inca o zi insorita, cu un pic de vant si temperaturi agreabile. La fel va fi si duminca: vreme buna, cer senin si o maxima de 22 de grade.

Atmosfera placuta avem si luni. Nu prea zarim norii si se mai incalzeste putin. Pe la amiaza se ating 23 de grade.

Si la munte se mentine timpul frumos. Vineri norii vor fi rari; doar vantul va avea unele intensificari pe creste. Sambata, in Muntii Banatului vantul prinde putere; apar ceva innorari, insa nu o sa ploua. in rest gasim cer senin si conditii de ceata dimineata.

Duminica se insenineaza in toata zona montana, insa vantul continua sa sufle tare in Muntii Banatului. si luni prindem vreme frumoasa, cu soare si cativa nori in zona Carpatilor Orientali. Vantul ramane activ in Muntii Bantului, dar are intensificari si in celelalte masive, la altitudini mari.
12 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.