Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Maine vremea va fi neobisnuit de calda in mai multe zone din tara

Maine vremea va fi neobisnuit de calda in mai multe zone din tara

Meteorologii anunta temperaturi neobisnuite pentru aceasta perioada in mai multe zone ale tarii. Pe 12 octombrie, vremea este frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 25 de grade Celsius, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade Celsius. Prognoza meteo arata ca temperaturile vor fi mai coborate in estul Transilvaniei.

Sambata, va fi predominant frumoasã, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat mediile multianuale in regiunile intracarpatice si apropiate de acestea in restul zonelor.

Potrivit ANM, cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat cu intensificãri temporare ziua, in sudul Banatului, jumãtatea esticã a Munteniei si in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 24 de grade, iar cele minime intre 2 si 13 grade, mai scãzute in estul Transilvaniei. Dimineata si noaptea, cu totul izolat va fi ceata.
11 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.