Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile se mentin ridicate pentru aceasta perioada

Temperaturile se mentin ridicate pentru aceasta perioada

Joi avem vreme calda si frumoasa, dar dimineata se aduna ceva nori prin sudul tarii. Nu va ploua. Vineri, cam aceeasi poveste: soare, vreme calda pentru octombrie si innorari temporare prin estul tarii.

Vantul continua sa sufle cu putere prin sud-est, iar presiunea atmosferica creste usor.

Sambata se mentine vremea frumoasa, cu cer senin si temperaturi mai mari in vest, centru si nord, decat in sud. Vantul va mai avea unele rabufniri prin Muntenia si Dobrogea.

Si duminica va fi cald si bine. Tot prin vest, nord-vest si centru se inregistreaza cele mai mari temperaturi. in rest, valorile sunt in limitele perioadei, iar prin sud-est, prin Banat si la munte mai apar intensificari ale vantului. Minimele raman sub 14 grade.

In Dobrogea si Baragan, la inceputul zilei este mai innorat, apoi vantul imprastie norii si se face un pic mai cald decat ieri. Maximele ajung pe la 21...22 de grade.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei gasim vreme buna, soare cu nori si vant activ. Temperaturile cresc cu vreo doua grade fata de ziua trecuta.

Se mai incalzeste putin si in nordul Moldovei si in Bucovina. Temperaturile urca spre 22 de grade; norii nu prea se arata si atmosfera devine foarte placuta dupa pranz.

In nordul Transilvaniei si in Maramures ne asteapta inca o zi calda si frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, vantul-domol, iar temperaturile vor depasi din nou valorile potrivite pentru acest moment al anului.

Conditii meteo foarte bune avem si in tinuturile vestice: cer curat si temperaturi ridicate, de pana la 25...26 de grade. Vantul prinde putere in sudul Banatului.

In centrul Romaniei, dimineata revin conditiile de ceata si este racoare, mai ales in depresiuni. Apoi se incalzeste treptat, maximele depasesc 20 de grade aproape peste tot, iar in zonele montane se inteteste vantul.

In Oltenia, norii persista in prima parte a zilei, dupa care se insenineaza si o sa avem vreme frumoasa, cu temperaturi agreabile.

La fel va fi si in tinuturile sudice: ceva innorari dimineata, dar fara ploi; soare si atmosfera placuta dupa pranz, cand se vor atinge 21...22 de grade.

BUCURESTI

In Bucuresti, joi avem alta zi cu soare si temperaturi placute, chiar daca dimineata mai sunt cativa nori. Vantul sporeste in intensitate si maxima atinge 20...21 de grade. si ieri am avut tot in jur de 21 de grade.

Vineri prindem vreme si mai frumoasa, cer curat, vant activ si o presiune atmosferica in usoara crestere.

Sambata: cam aceleasi conditii, foarte putini nori si un vant mai domol. si ziua de duminica va fi placuta, fara ploi, dar cu intensificari temporare ale vantului.

Vremea la munte

La munte, continua seria zilelor calde si frumoase. Dimineata vor fi conditii de ceata, iar mai tarziu, se inteteste vantul pe crestele Carpatilor Meridionali.

Vineri prindem soare si vreme buna. Vantul prinde putere si in masivele vestice, iar pe vai si depresiuni mai poate aparea ceata.

Nici sambata nu apar schimbari. Norii vor fi rari, vantul activ in zona crestelor, iar temperaturile destul de mari pentru acest moment al anului.

Si duminicaa va fi calda si insorita. Prin statiuni vor fi temperaturi de 16...17 grade.
11 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.