Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Atmosfera schimbatoare in anumite regiuni ale tarii

Atmosfera schimbatoare in anumite regiuni ale tarii

Miercuri apar ceva innorari prin sudul si estul tarii. in rest avem inca o zi insorita si calda, cu pana la 25 de grade in termometre.

In Dobrogea si Baragan se anunta vreme buna, se mai aduna norii, insa conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va avea unele porniri in Dobrogea si temperaturile scad usor fata de ziua trecuta.

In Moldova sudica si in nordul Munteniei se anunta vreme placuta si un vant mai activ. Scad putin temperaturile si dupa pranz vor fi cel mult 21 de grade Celsius.

In nordul Moldovei si in Bucovina gasim vreme buna, mai apar cativa nori pe cer, insa nu sunt anuntate ploi. Maximele termice scad cu 2-3 grade fata de marti.

In nordul Transilvaniei si in Maramures avem si miercuri timp frumos si temperaturi mai ridicate decat ar fi normal. Nu prea zarim norii; vantul ramane domol, iar dupa pranz se ating 25 de grade.
10 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.