Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi peste cele specifice perioadei

Temperaturi peste cele specifice perioadei

Ziua de marți ne aduce vreme frumoasa, ceva nori dimineata prin sudul si estul tarii si temperaturi ridicate in vest, nord-vest si centru. Maximele vor fi de la 18 la 26 de grade.

In Dobrogea si Baragan, la inceputul zilei apar unele innorari, pot fi si conditii de ceata. Apoi vantul devine activ; se insenineaza si temperaturile urca spre 22 - 23 de grade.

La fel va fi si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei: cativa nori dimineata; atmosfera insorita peste zi si maxime comparabile cu cele de luni.

In nordul Moldovei si in Bucovina gasim vreme buna; desi in primele ore ale zilei va fi mai innorat, iar pe la campie s-ar putea sa apara ceața. in rest, soare si o amiaza placuta, cu pana la 22 de grade in termometre.

In nordul Transilvaniei si in Maramures avem in continuare timp frumos si temperaturi mai ridicate decat ar fi normal. Nu prea zarim norii; vantul ramane domol, iar dupa pranz se ating 23 - 24 de grade.

Vestul tarii are parte de inca o zi foarte placuta, cu soare, putini nori si temperaturi mai potrivite pentru luna septembrie. Vreme buna o sa avem si in centrul Romaniei.

Dimineata sunt conditii de ceata si este destul de racoare, indeosebi in zona depresionara. Mai tarziu soarele dezmorteste atmosfera, iar in vestul provinciei se ating 22 - 23 de grade.

In Oltenia vor fi cativa nori la inceputul zilei; dupa care se insenineaza si temperaturile depasesc din nou valorile potrivite perioadei.

Si in tinuturile sudice, dimineata e posibil sa apara ceva innorari. in rest, cerul va fi mai mult senin, iar maximele, la fel ca luni, vor ajunge la 22 - 23 de grade.

In Bucuresti urmeaza alte zile frumoase. Dimineața apar ceva nori, dar spre amiaza se insenineaza, iar dupa pranz o sa avem tot in jur de 23 de grade.

Miercuri prindem vreme buna, temperaturi apropiate de normal, nori din cand in cand si o presiune atmosferica in crestere. si joi mai vin ceva nori, vantul devine activ, iar maxima ajunge pe la 20 - 21 de grade.

Vineri se mai incalzeste putin, vedem soarele mai mult decat joi, iar in noaptea urmatoare vor fi in jur de 10 grade, o valoare de luna septembrie.
9 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.