Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Zonele in care temperaturile ajung la 26 de grade

Zonele in care temperaturile ajung la 26 de grade

Luni avem vreme frumoasa si calda pentru aceasta data, mai ales in jumatatea de vest a țarii. Soarele va fi prezent cam peste tot, mai apar cativa nori prin vest si nord-vest si, izolat, in zona de munte.

De aici vor fi posibile ploi slabe. La amiaza vor fi 17 grade pe litoral si 25 de grade local in Crișana, Transilvania si in vestul Olteniei, posibil izolat 26 de grade in Banat.

Cum va arata vremea in fiecare regiune:

In Dobrogea si Baragan, in orele diminetii o sa fie ceața, dar peste zi se anunta soare si atmosfera placuta. Temperaturile ajung ca si duminica pana la 21, poate chiar 22 de grade Celsius.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, cerul se pastreaza curat toata ziua si dupa pranz termometrele vor indica 22 de grade.

In nordul Moldovei si in Bucovina se anunta o zi foarte frumoasa cu mult soare si temperaturi comparabile cu cele inregistrate duminica. in nordul Transilvaniei si in Maramures se mai aduna norii, insa doar in Orientali si in Muntii Apuseni, izolat o sa cada 2-3 stropi de ploaie. Se incalzeste usor si la amiaza vor fi pana la 25 de grade Celsius.

In tinuturile vestice vor fi innorari si o sa picure sporadic in zona de munte, dar apare si soarele pe parcursul zilei. Se incalzeste si izolat se vor atinge 26 de grade in Banat.

In centrul Romaniei este rece dimineata; mai ales in depresiuni, iar pana la ora 10 este cod galben de ceata densa pentru judetul Harghita. Vizibilitatea este mult scazuta. Mai tarziu, atmosfera va fi insorita peste tot si temperaturile cresc fata de duminica. La amiaza vor fi pana la 25 de grade Celsius pe partea vestica a provinciei.

In sud-vestul tarii, gasim vreme foarte placuta, cu soare si vant domol si se incalzeste usor. si sudul tarii are parte de o zi insorita, de toamna blanda, cu temperaturi de pana la 23 de grade Celsius.

In Bucuresti, incepem saptamana cu vreme placuta. Atmosfera va fi insorita si termometrele vor indica in jur de 22 de grade Celsius. Marți, ramanem cu timpul frumos; vantul va sufla slab si se face mai cald decat in mod obisnuit: la amiaza se ating 24 de grade, iar noaptea vor fi 10 grade.

Miercuri, cerul va fi variabil si vantul activ. Joi avem inca o zi placuta si o maxima termica normala pentru aceasta data de 22 de grade Pe timpul noptii vor fi 11 grade.

In zonele de munte, luni o sa avem vreme frumoasa cam peste tot. in Carpatii Orientali si in Muntii Apuseni e posibil sa ploua slab, iar temperaturile vor fi comparabile cu cele inregistrate duminica. Luni, aproape nicio schimbare. Domina atmosfera insorita si temperaturile se mentin in limitele normale.

Miercuri, se anunta inca o zi frumoasa cu cer variabil. in masivele sudice se aduna norii si izolat o sa picure. Joi cerul va fi variabil si doar sporadic s-ar putea sa vina cativa stropi de ploaie in vestul Meridionalilor.
8 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.