Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / ANM a emis prognoza pentru intervalul 8 octombrie – 5 noiembrie. Care vor fi temperaturile minime de toamna

ANM a emis prognoza pentru intervalul 8 octombrie – 5 noiembrie. Care vor fi temperaturile minime de toamna

Vremea in octombrie va avea evolutii normale pentru perioada de toamna, a comunicat ANM, care a emis prognoza meteo pentru patru saptamani, vizata fiind perioada 8 octombrie - 5 noiembrie 2018.

Temperatura aerului va avea in general valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu posibilitatea ca in jumatatea de vest sa se situeze peste acestea, valorile fiind mai ridicate. Nu va fi o toamna ploioasa, pentru ca precipitatiile vor fi in general deficitare in toate regiunile, spun meteorologi.

Vremea in octombrie 8-15 octombrie 2018

Normele climatologice vor fi apropiate de mediile anuale, temperaturile minime situandu-se in jurul valorii de 10 grade.

Vremea in octombrie 15 – 22 octombrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale saptamanii in cea mai mare parte a tarii, cu posibilitatea de a fi mai ridicate in jumatatea vestica a teritoriului.

Regimul pluviometric se va situa in general in jurul normelor climatologice, exceptand regiunile vestice, nordice și centrale unde exista posibilitatea ca acesta sa fie ușor deficitar.

Vremea in octombrie 22 – 29 octombrie 2018

Temperatura aerului va avea valori in general apropiate de normele climatologice ale saptamanii in cea mai mare parte a tarii. Valorile minime prognozate sunt de 6-8 grade Celsius.

Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de normele climatologice ale perioadei, existand posibilitatea ca in sud-vestul tarii regimul pluviometric sa fie ușor excedentar.

Vremea in octombrie 9 octombrie – 5 noiembrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa in jurul normelor climatologice specifice acestui interval, in cea mai mare parte a tarii.

Regimul pluviometric se va situa in jurul valorilor normale ale perioadei, pe intreg teritoriul.
8 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.